Riimimylly

Riimimylly

Lähde mukaan Riimimyllyyn kesäkuussa! Rentoa lauluntekoa, liikuntaa ja elämyksiä. Paikkana Ikaalinen ja aika 18.6 - 22.6.2017.

Suomen parasta kirjoituskoulutusta!

https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/riimimylly/

 

 

Valmentajat

Heikki Salon tunnet luultavasti parhaiten Miljoonasade-yhtyeen tiimoilta, mutta hän on työskennellyt myös teatterimusiikin parissa. Hän on lauluntekijä, käsikirjoittaja, kirjailija ja laulaja. Laululyriikkaa hän on valmentanut yli kaksikymmentä vuotta. Hänet on palkittu Junnu Vainio-palkinnolla, Reino Helismaa-palkinnolla ja taiteen valtionpalkinnolla. Hän on julkaissut toistaiseksi ainoan suomenkielisen laululyriikkaoppaan (kahle) Kuningaslaji (Like 2006).

 

Eija Hinkkalan sanoituksia ovat levyttäneet mm. Katri Helena, Suvi Teräsniska, Yö, Jari Sillanpää, Yölintu ja Neljänsuora. Eija on kokenut tiimivalmentaja ja intohimoinen tiimioppimisen soihdunkantaja. Hän on toiminut myös Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n toiminnanjohtajana (2009-2012).

 

Antti Hinkkala on tuottanut ihmisille hyvää oloa urheiluhierojana ja tiimien liikuttajana toistakymmentä vuotta. Taskussa on lähitulevaisuudessa myös Method Putkisto –ohjaajan pätevyys. Antin leikkimielisiin kisailuihin uskaltautuvat sohvaperunatkin, lauluntekijöistä puhumattakaan.

 

Riimimylly tunnelmia